Preens Bennie

X

Preens Bennie


Op 8, 9 en 10 januari hebben we met z’n allen kunnen genieten van drie prachtige zittingen. Het begon vrijdag 8 januari met de grote zitting. Eerst was het de beurt aan onze prins Jacky I, waarvan we aan het begin van de zitting afscheid namen als Prins van 2015. Het was een geweldig jaar: Jacky bedankt!!

Daarna begonnen we aan de opkomst met als thema ‘Piratenfestival’. Als laatste kwam een drietal clowns op het podium waaruit onze nieuwe prins 2016 kwam: Bennie Essers, hij woont samen met Angelique en hun kinderen Femke en Raf. Hij zal onder de naam prins Bennie I regeren over het Klenderaireriek.

Onze presentator Rudy had de eer om alle top artiesten aan te kondigen, waar het publiek een onvergetelijke avond aan beleefd heeft. Zo opende de grote garde met een geweldige dans.

Tijdens de zitting werd Rudy Ubaghs uitgeroepen tot Super Klenderair. 19 geleden werd hij gevraagd om de groete zitting te presenteren en mede tot een groot feest te maken en dat heef hij wederom op een fantastische manier gedaan!!

Related portfolio

X